Geplaatst op

Plan een bezoek aan de winkel!

de afstap winkel

Er gaat niets boven zelf, in de Afstap, je garens en boeken uit te zoeken. Vanaf woensdag 3 maart ben je van harte welkom om op afspraak naar de winkel te komen.

Vanzelfsprekend houden we ons aan alle maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje, anderhalve meter afstand en maximaal twee klanten tegelijk.

Wil je je ook weer eens lekker rondstruinen tussen bollen en boeken, meld je dan aan via deze link.

Je maakt de winkelafspraak voor één kwartier, maar als je wat meer tijd nodig hebt, geen nood, dan kan je sowieso nog een kwartier langer blijven.

Geplaatst op

Nieuw kant boek van Siiri Reimann: Siiri Rätid 2

siiri ratid 2 siiri reimann verkrijgbaar bij de afstap amsterdam

Siiri Reimann, de meesterbreier uit het Estlandse Haapsalu, heeft zichzelf overtroffen met haar nieuwste boek over het traditionele kantbreiwerk. Siiri Rätid 2, Triangular Knitted Shawls, bevat twintig patronen voor driehoekige shawls, de ene nog mooier dan de andere. Romantische fotografie en duidelijke teltekeningen maken deze tweetalige uitgave (Ests – Engels) tot een must-have voor alle liefhebbers van kantbreien. Ook de andere breiboeken van uitgeverij Saara zijn weer volop op voorraad.

Geplaatst op

Pre-order 52 Weeks of Shawls

52 weeks of shawls laine de afstap amsterdam
52 weeks of shawls laine de afstap amsterdam

Laine, de Finse uitgever van de beroemde tijdschriften en breiboeken, brengt in navolging van bestseller 52 Weeks of Socks, binnenkort 52 Weeks of Shawls uit. De voortekenen liegen er niet om, we hebben er rotsvast vertrouwen in dat ook deze uitgave een daverend succes zal worden. De eerste foto’s van modellen tonen stuk voor stuk prachtige shawls in de typische Laine-traditie; modern, in Scandinavische stijl, spannend om te breien en fijn om te dragen. Wees er snel bij, want ondanks de grote hoeveelheid boeken die we hebben besteld, leert de ervaring dat je maar beter meteen jouw exemplaar kan reserveren. Dan heb je iets leuks om naar uit te kijken! 

Pre-order alvast een exemplaar dan wordt het op 29 april toegestuurd

Geplaatst op

Rowan Knitting & Crochet Magazine 69

Rowan knitting and crochet magazine 69 de afstap Amsterdam

De combinatie van een prachtige kwaliteit garens, zorgvuldig gekozen kleuren en patronen van Britse topontwerpers garanderen een succesvol breiproject. In Rowan Magazine 69 vind je een uitgebreide collectie ontwerpen die dankzij een vleugje vintage doen denken aan tijden van toen. De collectie Nostalgia is een gevarieerde mix met invloeden uit diverse decennia; tuttige truitjes met kantjes en pittige bolerootjes, bloemmotieven uit de seventies en hier en daar elementen met een knipoog naar de jaren tachtig. De collectie Cotton Classics doet haar naam eer aan, comfortabele truien, vesten en shawls die meer dan één seizoen meekunnen dankzij hun tijdloze uitstraling.