Geplaatst op

Rowan Breezed & Rowan Stone Washed in de uitverkoop!

 

image title
Rowan Breezed is een luchtig zomergaren, gemaakt van katoen met linnen. Het gepunnikte draadje breit lekker weg op naalden 4,5 mm. Maak je even druk en je kunt je creatie deze zomer nog aan. Ook bij dit garen krijg je een gratis boekje met diverse leuke truien, vesten en accessoires.  Van 7,45 euro nu voor 3,75 euro.  Klik hier om naar het garen te gaan

 

image title
De kleur indigo, waarmee ook jeans worden geverfd, blijft altijd succes verzekerd. De kleur is geprint op het garen, zodat een gemeleerd effect onstaat tijdens het breien. Zowel de kleur als de samenstelling van het garen (100% katoen, verwerkt tot een bandjesgaren), zorgt voor een frisse uitstraling. Heerlijk voor topjes, truitjes en andere zomerse kledingstukken. Ook bij dit garen krijg je een gratis boekje met leuke patronen.  Rowan Stone Washed – van 8,95 euro nu voor 4,50 euro. Klik hier om naar het garen te gaan