Geplaatst op

Rowan Knitting & Crochet Magazine nr. 62

Rowan knitting and crochet magazine 62.jpg

Het nieuwe Rowan Magazine is een verrassende uitgave met een grote variatie aan modellen.
Kabels spelen bij de mannentruien een belangrijke rol. Lekker stoere truien overdekt met kabelpatronen, of kabels die de belijning van de trui accentueren. Ook truien in lekker rekbare stekenpatronen zullen bij veel mannen in de smaak vallen, want die zitten natuurlijk zalig.
Voor de damestruien en -vesten is gekozen voor veel grafische patronen, waaronder zelfs het steeds populairder wordende Mozaikbreiwerk, en stekenpatronen met textuur. Diverse truien hebben een pas met ingebreide motieven, die een lekker winters sfeertje geven. Kabeltjes ontbreken hier ook niet. Terecht, want ze maken met geringe inspanning veel breiwerk leuker. En voor de momenten waarop je een feestelijk detail nodig hebt, zijn er een aantal ontwerpen die als finishing touch een subtiel glanzend kraaltje of een randje kantbreiwerk meekregen. Klik hier om naar het artikel te gaan