Geplaatst op

Cursus Fair Isle / Steeks – optie 2!

Breien met meerdere kleuren is populair. Vooral de techniek Fair Isle, waarbij je altijd met hooguit twee kleuren tegelijk breit, geeft prachtige resultaten en is nog leuk om te doen ook. Vooral als je weet hoe je het precies moet doen,….
De cursus Fair Isle zet je al snel op de rit. Breien met een draad links en een draad rechts brengt de snelheid erin en diverse technieken om in het rond te breien zorgen voor regelmatig breiwerk. Allerlei tips and tricks komen aan de orde, ook het werken met een ‘steek’ die na het breien moet worden doorgeknipt en afgewerkt. Best griezelig, maar een eitje als je in de cursus geleerd hebt hoe je dat doet.
De plaatsen van de eerste cursus Fair Isle verkochten als warme broodjes,
vandaar dat we snel een tweede cursus hebben gepland!

Cursus Fair Isle / Steeks – optie 2
Data: 1 zaterdagmorgen en 4 woensdagochtenden van 11:00 – 13:00 uur op 21 oktober, 15 en 29 november en 13 december
Klik hier voor meer informatie over deze cursus