Geplaatst op

Rowan Timeless serie

Timeless Cocoon

rowan timeless cocoon

Ben je een koukleum? Gek op de winterse uitstraling van een comfortabele trui waar je in kan wonen? Of gewoon graag snel klaar met breien misschien? Kies dan een project uit de Timeless Cocoon collectie. Bijvoorbeeld dat lekker lange vest overdekt met smalle kabeltjes. En zelfs de grote kabelshawl is klaar voor je het weet. Klik hier om naar het artikel te gaan

 

Timeless DK

rowan timeless DK

Rowan Alpaca Soft DK is een luxueus garen dat zich uitstekend leent voor klassieke ontwerpen. Een eenvoudig vest met een mooie raglan mouwinzet heeft immers niet meer nodig dan een echt mooi draadje en hooguit wat subtiele details of een simpel reliefsteekje. Klik hier om naar het artikel te gaan

 

Timeless Worsted

rowan timeless worsted

Met Rowan Pure Wool Worsted kun je alle kanten uit. In Timeless Worsted vind je ’n paar leuke ideeen zoals een trendy col, trui of vest. De grote knotten van 100 gram zijn lekker voordelig in het geebruik en beschikbaar in tig kleuren En belandt het kledingstuk dat je met veel liefde met dit garen hebt gemaakt, in de wasmachine,… geen paniek, daar kan dit superwash garen wel tegen. Klik hier om naar het artikel te gaan