Geplaatst op

Ze zijn niet aan te slepen, de handzame boekjes van Pom Pom….

Interpretations Volume 5

In Interpretations Volume 5 zien we veel ontwerpen met de op dit moment populaire combi van gesloten breiwerk, kabels en kantbreiwerk. Een detail van mooi open kant-breisel maakt de modellen verfijnder. Dat is niet alleen te zien in de twee prachtige vestjes op de omslag, maar ook in de sierlijke omslagdoek Free Seeker. Of brei je liever een shawl met een opmerkelijke constructie waardoor grappige kleurvlakken in een driehoekvorm ontstaat? Daarnaast vind je in dit boek lekkere truien waarin je in lente of herfst ook prima naar buiten kan. En dat alles in een boekformaat dat zo mee kan in je breitas. 

Interpretations - Volume 4

Interpretations Volume 4

Interpretations Volume 4 bevat 12 ontwerpen voor truien, vesten en shawls. Highlights zijn het lange vest/jas met kabels, een mooi aangesloten vestje in ribbel-steek en een sjaal met allerlei kleurvlakken in een driehoekvorm. Elke tuttigheid is ver te zoeken, alle modellen ogen modern en comfortabel. Ondanks variatie in snit, textuur en kleurkeuze is er een ding gelijk, ze zijn prettig om te breien, ook dankzij duidelijke patronen en aanwijzingen.