Geplaatst op

Wij willen je graag op de hoogte brengen van de recente wijzigingen bij de Afstap met betrekking tot de Corona-uitbraak.

Beste klant van de Afstap,

Om jouw en onze gezondheid optimaal te beschermen hebben we besloten onze winkel met ingang van maandag 23 maart te sluiten voor publiek. Wij hebben tijdens de laatste dagen waarop de klanten naar de winkel konden komen, gemerkt dat de mogelijkheid om materialen en boeken te kopen om de komende tijd thuis prettiger en creatiever door te komen, enorm is gewaardeerd.

Dit heeft ons extra gemotiveerd om de webshop open te houden met de service die je van ons gewend bent. Je kan dus ook nu nog op www.afstap.nl producten bestellen, die maandag t/m zaterdag aan het eind van de middag worden verzonden.  Vanzelfsprekend nemen we bij het samenstellen van de te versturen pakketten alle zorgvuldigheid in acht.

Wil je wat meer overleg om je keuze te kunnen maken? Dat kan via email (info@afstap.nl) of telefonisch (020 – 62 31 445).
We wensen je sterkte met alles wat in deze periode op je pad komt, succes met je creatieve activiteiten en vooral… blijf gezond!

Het team van de Afstap,
Janny, Hanneke, Carla, Ellen en Lonnie