Geplaatst op

Nieuw boek van Laine: Fair Isle Weekend

Fair Isle Weekend breiboek de afstap amsterdam

Fair Isle oftewel breiwerk met kleine motiefjes, en vooral dat wat is geïnspireerd op het breiwerk van het idyllische Shetlandse eilandje Fair Isle, is superpopulair in de breiwereld. Mary Jane Mucklestone, één van de bekendste ontwerpers van dit soort breiwerk schreef al eerder een bestseller over dit onderwerp, maar brengt nu onder de vlag van Laine de volgende uit. Het belooft een gezellig boek te worden waardoor je weekend, ook als we weer wat meer tijd thuis moeten doorbrengen, gegarandeerd een topweekend wordt. Fair Isle Weekend bevat naast leuke projecten ook veel prachtige foto’s en informatie over het eiland en de techniek.

Pre-order / voor-order
Dan ontvang je het boek half november!