Geplaatst op

Pre-order 52 Weeks of Shawls

52 weeks of shawls laine de afstap amsterdam
52 weeks of shawls laine de afstap amsterdam

Laine, de Finse uitgever van de beroemde tijdschriften en breiboeken, brengt in navolging van bestseller 52 Weeks of Socks, binnenkort 52 Weeks of Shawls uit. De voortekenen liegen er niet om, we hebben er rotsvast vertrouwen in dat ook deze uitgave een daverend succes zal worden. De eerste foto’s van modellen tonen stuk voor stuk prachtige shawls in de typische Laine-traditie; modern, in Scandinavische stijl, spannend om te breien en fijn om te dragen. Wees er snel bij, want ondanks de grote hoeveelheid boeken die we hebben besteld, leert de ervaring dat je maar beter meteen jouw exemplaar kan reserveren. Dan heb je iets leuks om naar uit te kijken! 

Pre-order alvast een exemplaar dan wordt het op 29 april toegestuurd