Geplaatst op

Breibegeleiding op de vrijdagmiddag

Loop je vast met je project? Wil je even overleggen met een ervaren breister over een breitechniek of patroon? Of heb je er behoefte aan te sparren over je plannen voor het volgende project? Kom dan naar onze breibegeleiding op de vrijdagmiddag, vanaf 17 september!

Deze zeer gewaardeerde service van de Afstap voor onze klanten is terug van weggeweest, nu in corona-veilige setting. Wij verzoeken je de landelijke richtlijnen met betrekking tot Corona van het RIVM te respecteren, zodat je bezoek veilig en prettig zal verlopen.

Met maximaal vijf personen tegelijk kan je aanschuiven bij brei-expert Ellen op de entresol, die je onder het genot van een kopje koffie of thee zal helpen je breiproblemen de wereld uit te helpen.
Gezellig, en ook nog kosteloos, maar vergeet niet om vooraf in te tekenen.

Je kan kiezen uit twee tijdstippen: voormiddag 13.30 tot 14.45 uur of namiddag 15.15 tot 16.30 uur