Geplaatst op

Marianne Isager – Tvinni garen

Tvinni garen

Er komt veel mooi design uit Denemarken, dat is een feit. De Deense ontwerpen en materialen in de breiwereld doen daar zeker niet voor onder.
Een toonbeeld hiervan is de Deense ontwerpster Marianne Isager, voor veel breiers sinds lang een begrip. Stijlvolle ontwerpen met doordachte vormgeving in subtiele kleuren zijn haar handelsmerk. Vaak verrijkt ze haar modellen met mooie details. Diverse boeken van haar hand bewijzen haar vakmanschap en kwaliteit. Dat was reden genoeg voor de Afstap om nu ook enkele van het haar garens te gaan voeren, te beginnen met de veelzijdige wollen draad Tvinni. Deze dunnere draad kan worden gebruikt voor kledingstukken als vesten en truien, maar is ook uitermate geschikt voor fijne, draagbare shawls. Klik hier om naar het Tvinni garen te gaan


Amimono – The Artisan by Helga Isager
Klik hier om naar het artikel te gaan