De winkel

In onze winkel vindt u vrijwel alles op brei-, haak- en borduurgebied.

Wilt u een trui laten breien naar eigen ontwerp of heeft u een oude trui die u opnieuw wilt laten breien?
Kom dan eens langs in de winkel of stuur uw verzoek naar info@afstap.nl.

De Afstap
In het hart van Amsterdam, op slechts drie minuten lopen van de Dam, vind je wolwinkel de Afstap. Deze wolwinkel, die meer dan 45 jaar geleden werd opgericht, is de oudste wolwinkel van Amsterdam en waarschijnlijk Nederland. Gevestigd in een historisch pand uit de 17e eeuw in de gezellige Oude Leliestraat 12, het is een paradijs voor breiers, hakers en borduursters uit Amsterdam, voor toeristen en klanten van over de hele wereld. Op de achtergrond hoor je klassieke muziek, wat bijdraagt ​​aan de ontspannen sfeer en de muren zijn bedekt met kasten vol kleurrijke garens. Het beeld van talloze typische Rowan-kleuren wordt vaak vergeleken met de tulpenvelden in het westen van Nederland en hebben vele breiers geïnspireerd.

Oude Leliestraat 12 1015 AW Amsterdam
Telefoon: + 31 (0)20 6231445
email: info@afstap.nl

Openingstijden
Maandag 13.00 tot 17.30 uur
Dinsdag tot en met zaterdag 10.30 tot 17.30 uur
Zon- en feestdagen gesloten

-> Klik hier voor meer contact informatie


Breibegeleiding
Iedere vrijdagmiddag bent je van harte welkom op onze gezellige entresol, waar Ellen de koffie en thee met koekjes al klaar heeft staan. Ze verheugt zich er nu al op om je te ontvangen en je, waar nodig is, te helpen met je breiproblemen!

De breibeleiding duurt van 13.00 tot 16.00 uur, maar blijft u gerust nog even plakken om gezellig met de andere breiers een toertje te doen.

winkel_gevel

Het team

jans hanneke carla
 Jans Hanneke Carla
     

 

Ellen

lonnie

 

Lonnie