Geplaatst op

ChiaoGoo nieuws: nieuwe rondbreinaalden sets en accessoires 

ChiaoGoo Twist Set Mini (10cm)
Bij ChiaoGoo weten ze wat breiers willen. Dat is dan ook de sleutel tot het succes van hun verwisselbare rondbreinaalden sets. ChiaoGoo Twist Set Mini (13cm) kwam tegemoet aan de wens van veel kantbreiers voor een set met hun favoriete naalddiktes (1,5 – 2,5mm) met super gladde overgangen, scherpe punten en flexibele koorden.
Wegens groot succes van deze ChiaoGoo Set heeft ChiaoGoo nu ook dezelfde set maar dan met naaldjes van 10cm gemaakt: ChiaoGoo Twist Set Mini (10cm). Het grote voordeel hiervan is dat je ook kleine projecten kunt rondbreien. De kabels zitten erbij zodat je cirkels kunt maken van 35cm, 55cm en 75cm. De set heeft punten met naalddikte: 1,5 – 1,75 – 2 – 2,25 en 2,5mm.


ChiaoGoo Twist Set Small (13cm)
En omdat wij zo enthousiast zijn over ChiaoGoo hebben we nu ook de ChiaoGoo Twist Set Small (13cm) op voorraad met naaldpunten: 2,75 – 3,25 – 3,5 – 3,75 – 4 – 4,5 – 5mm en koorden 35cm, 55cm en 75cm.

Alle ChiaoGoo setjes komen compleet met een etuitje met handige tools, zoals connectors, stoppers en een lineaaltje.

                    ciaogoo chiaogoo

ChiaoGoo Twist Set Small
Red Cable (55cm of 75cm)

ChiaoGoo Twist Set Small
Lace Tips 3mm / 13cm