Geplaatst op

Bezoek aan de vakbeurs in Keulen

Voor eigenaren en medewerkers van handwerkwinkels is een van de belangrijkste momenten van het jaar het bezoek aan de vakbeurs in Keulen. Daar komt heel de handwerkwereld, zowel producenten en handelaren als inkopers, bij elkaar om collecties te presenteren en te bekijken. Hier worden de knopen doorgehakt die gaan leiden tot de inkoop van materialen om tot een goed assortiment voor de winkels te komen. Reken dus maar dat wij van de Afstap zorgen dat we ieder jaar ruime tijd doorbrengen op de beurs. Afgelopen week was het weer zo ver…
Ook Rowan Yarns, dat als van oudsher ons belangrijkste merk is, was aanwezig met een prachtige stand om de producten te presenteren. We waren onder de indruk van de variëteit aan nieuwe kwaliteiten, kleuren en ontwerpen. Maar wat wil je ook, al jaren zijn de topnamen op het gebied van brei-ontwerpen en kleur verbonden aan het merk Rowan Yarns. Kaffe Fassett, Kim Hargreaves, Marie Wallin, om er maar een paar te noemen. Ook het beroemde breiende kunstenaarsduo Arne & Carlos, wie kent ze niet van de kerstballen…, gaat aan de slag voor Rowan. Dat belooft weer veel goeds!