Geplaatst op

De nieuwe Rowan winterboeken 2018/19

Er is weer een groot aantal nieuwe Rowan winterboeken bij ons binnen. De boeken zijn te bekijken en te koop in onze winkel! De volgende twee boeken zijn ook beschikbaar via onze webshop:

Wrap your Style de afstap rowan

Wrap Your Style
Shawls, shawls en nog eens shawls. De ontwerpers van Quail Studio bedachten voor Rowan acht prachtige patronen. Veel breiers zijn gek op shawls breien. Niet zo gek, shawls passen altijd, zijn behoorlijk tijdloos en je groeit er niet uit! In dit boekje acht ontwerpen van dassen tot omslagdoeken en alles wat daar tussenin zit.
Klik hier om naar de webshop te gaan
Essential-Knits-Classic-Womens-de-afstap breiboek

Essential Knits [Classic Women’s]
Als de kwaliteit en de kleur helemaal goed zijn, mag het ontwerp eenvoudig zijn. Met Rowan-garens zit dat natuurlijk wel goed…. De kracht van de ontwerpen in Classic Essential Knits zit ‘m in de mooie belijningen, aanpasbaarheid aan je eigen ideeën en de finesse van de details.
Klik hier om naar de webshop te gaan