Geplaatst op

Rowan Knitting & Crochet Magazine 64!

Daar is die dan, Rowan Knitting & Crochet Magazine 64, vol met moois voor het herfst-winterseizoen.
Mooi rood is niet lelijk, zeggen ze, en dat is zéker waar. Ter ere van het 40-jarig jubileum hebben de favoriete ontwerpers van Rowan zich uitgeleefd met als uitgangspunt de kleur rood in allerlei Rowan garenkwaliteiten. Truien, vesten en shawls in alle denkbare schakeringen van rood, haast te veel om uit te kiezen. Ook de lekker zachte en warme Rowan Alpaca Classic (hét nieuwe wintergaren van Rowan) was een goede inspiratiebron voor een hoofdstuk vol variatie. Pittige korte truitjes, zalige woontruien, comfortabele vesten en verrassende details in de shawls vormen een goed begin voor een update van je wintergarderobe!

rowan knitting crochet magazine 64 de Afstap

Er is nog geen Nederlandse vertaling beschikbaar, maar die kan digitaal nagestuurd worden op aanvraag (pdf). Klik hier om naar de webshop te gaan