Geplaatst op

Feest!

De Afstap gaat een feestelijk herfstseizoen tegemoet. 
Dit najaar bestaat onze winkel 45 jaar,
worden we officieel de Rowan flagship store in Nederland
én bestaat Rowan 40 jaar
Uitstekende redenen om feest te vieren!

Ter gelegenheid van ons jubileum hebben we de beroemde Deense Christel Seyfarth en de populaire Britse ontwerper Martin Storey gevraagd naar Amsterdam te komen voor een lezing, een masterclass en het signeren van hun boeken… en omdat het zo leuk is om deze breiberoemdheden een keer te ontmoeten! De lezingen en workshops worden gegeven in het Engels.


Christel Seyfarth bij de Afstap

Op zaterdag 3 november houdt Christel een lezing van 17.30 tot 19.00 uur waarin ze veel inspiratiebronnen bespreekt en eigen ontwerpen toont aan de hand van haar boek Fanøstrik – Beyond the Horizon.
Ze belooft dat je je na de les naar huis zult spoeden om te starten met het breien van een kleurrijk project!

Op zondag 4 november geeft Christel een masterclass van 13.00 tot 16.00 uur.
In deze masterclass van Christel leer je hoe je haar kleurrijke ontwerpen kunt breien. Wie kent niet haar sensationele driehoekige omslagdoeken en spectaculaire vesten en jassen? Alle technische in’s en out’s zoals toverbollen, knipranden en de afwerking van de breisels, komen aan de orde. Na zo’n workshop van deze breicorifee ben je helemaal klaar voor je eerste echte Seyfarth-project.

Masterclass van Christel Seyfarth
Klik hier voor meer informatie en inschrijving

 


Martin Storey bij de Afstap

Op zaterdag 10 november van 17.30 tot 19.00 uur houdt Martin een talk/presentatie over zijn werk als ontwerper voor Rowan en zijn liefde voor breien. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Op zondag 11 november geeft Martin een masterclass van 13.00 tot 16.00 uur. Een van Martins specialiteiten is het breien van kabels met leuke details. Hij leert je onder andere hoe je met wat kralen diverse soorten kabels leuker kan maken en hoe je deze werkwijze kan gebruiken om bijvoorbeeld een lekkere shawl te breien.


Talk/presentatie van Martin Storey
Klik hier voor meer informatie en inschrijving

 


Rowan’s flagship store!

Rowan is 40 jaar jong, en wij van de Afstap verkochten hun garens al vrijwel vanaf dat begin. We zijn dan ook blij om deze lange samenwerking met dit geweldige bedrijf te vieren. Al 40 jaar lang inspireert Rowan breiers en ontwerpers wereldwijd.

Om door Rowan Yarns te worden uitgeroepen tot de Nederlandse flagship store, moet je van goede huize komen. De Afstap komt die eer toe en dat is iets waar we enorm trots op zijn!

We verkopen letterlijk álles van dit beroemde Britse merk: alle garens, boeken, magazines, patronen en wat je verder maar verder kunt bedenken. Bovendien zijn we het eerst én het best op de hoogte van nieuwe materialen, patronen en ontwikkelingen.

Zaterdag 10 november wordt onze winkel officieel door Rowan-ontwerper Martin Storey uitgeroepen tot:

De Afstap – Rowan Flagship Store van Nederland!


Boekpresentatie van Carla Meijsen

Op vrijdag 2 november, van 17.30 tot 19.00 uur, presenteert Carla Meijsen haar nieuwste boek Magische Motieven (Magic Motifs), een Letse ontwerpmethode voor het ontwerpen van breimotieven op basis van een persoonlijk gegeven met behulp van Magische en Vedische vierkanten. Het boek (NL of UK) is te koop in de winkel en Carla signeert graag je boek.


Feestelijke kortingen

Om de feestvreugde extra te verhogen hebben we ook nog allerlei leuke acties en aanbiedingen bedacht, waarbij het getal 45 centraal zal staan 🙂
Want nog even nagenieten van een leuke dag is veel fijner als je ook nog wat mooie spullen hebt gescoord.