Geplaatst op

Magische Motieven – Breiwerk met een Geheime Boodschap door Carla Meijsen

Het nieuwste boek van Carla Meijsen te koop bij de Afstap! Zowel de Nederlandse, als de Engelstalige versie. Klik hier om naar het boek in onze webshop te gaan

Wil je jouw boek liever gesigneerd uit handen van auteur Carla ontvangen?
Kom dan 2 november naar de Afstap om de publicatie van dit bijzondere boek te vieren, je bent van harte welkom van 17 tot 19 uur.

Magische Motieven zijn een rekenkundige ontwerpmethode uit Letland voor het maken van geometrische motieven met behulp van magische en Vedische vierkanten. De vele mogelijkheden tot variatie bieden een goed uitgangspunt om creatief te zijn. Nóg leuker wordt het als je de motieven combineert met andere coderingen zoals morse en braille waarmee je boodschappen kan verstoppen in breiwerk.

Moeilijk is het leren maken van Magische Motieven zeker niet. Ervaar zelf hoe leuk het is om geheime boodschappen te verwerken in je breiwerk en een persoonlijk tintje te geven aan al je handwerk. Je kan meteen aan de slag met de breipatronen waarin je de motieven die je zelf maakt, kan opnemen als geheime boodschap die diepere betekenis geeft aan je breiwerk.
Laat je verrassen en inspireren door deze vernieuwende ontwikkeling in de breiwereld en beleef de magie van de Magische Motieven!