Geplaatst op

Een nieuw breigaren van Rowan: Moordale

rowan mooredale breigaren

Rowan’s nieuwste garen gaat gegarandeerd veel van onze klanten blij maken. De stoere strengen van 100 gram bestaan voor 70% uit Bluefaced Leicester en voor 30% uit alpaca, een topcombinatie die de wolligheid van de wol combineert met het zijdezachte van de alpacavezels. Je breit het garen op naalden 4 mm, dus dat schiet lekker op. Het palet van twaalf kleuren bestaat uit een aantal natuurlijke kleuren en paar supermooie diepe kleuren, die allemaal onderling prima te combineren zijn. Kleurcombinaties maken wordt zo kinderspel, waar je je heerlijk op kunt uitleven. Klik hier om het garen te bekijken in de webshop

rowan moordale collection de afstap

Martin Storey, één van Rowan’s populairste ontwerpers, heeft inmiddels al heel wat strengen Moordale verwerkt tot een mooie collectie. (Inclusief Nederlandse vertaling) Klik hier om de patronen te bekijken in onze webshop

Bij aankoop van benodigde de wol voor een project ontvangt u gratis het patroon! (Graag de naam van het patroon vermelden bij “bestelnotities”) Klik hier om de patronenen te bekijken in onze webshop