Geplaatst op

Muts van de Westertoren van Amsterdam

De Westertoren is één van de meest iconische gebouwen in Amsterdam. Hoe leuk is ‘t dan ook niet om een beanie of slouch hat te breien die is geïnspireerd op de klokken en kleuren van de toren.
De Afstap maakte kits in kinder- en damesmaten van mutsen die een perfect souvenier vormen van ons mooie Amsterdam. In iedere kit zit het patroon en genoeg Rowan Felted Tweed om één van de modellen te breien. Klik hier om de modellen te bekijken in onze webshop

The Western Tower Hat of Amsterdam yarn kit
The Western Tower is one of the most iconic buildings of Amsterdam, so how nice would it be to be able to knit a beanie or slouch hat inspired by this bell tower and its colors?
De Afstap designed adult and kid sided kits that make the perfect souvenir of our beautiful city. Every kit consists of a pattern and enough Rowan Felted Tweed yarn to design one of the models. Click here to view the models in our webshop