Geplaatst op

Nieuwe Rowan garens!

Voor de breier die houdt van kwaliteit en luxe, en wie is dat nu niet, hebben we prachtige garens binnen.  Ook de favoriete garens die we al veel langer in de collectie hebben, zijn door Rowan aangevuld met wat mooie trendy kleuren.

Rowan Island Blend breigaren 908 Routemaster

Rowan Island Blend

Island Blend is samengesteld uit wol, alpaca en zijde en voelt zalig aan. Voor deze dikte garen (DK oftewel geschikt voor breinaald 4mm) zijn lekker veel patronen beschikbaar. Het soepele draadje breit als een zonnetje.

Rowan Cashmere Haze 705 Dawn

Rowan Cashmere Haze

Cashmere Haze is een ander toppertje uit de Rowan garencollectie. Dit superlichte pluizige draadje is gemaakt uit een combinatie van alpaca, cashmere en zijde, mooier kan bijna niet. Met maar liefst 230 meter op ieder bolletje van 25 gram breit het lekker uit. Dit maakt het geschikt voor shawls, maar ook voor vestjes en truitje die je lekker warm houden zonder dat ze zo zwaar worden, dus ook geweldig voor in de vakantiekoffer.