Geplaatst op

Net binnen: Covet – Kim By Kim Hargreaves

Covet – KIM by Kim Hargreaves No 07. Kim Hargreaves’ zevende uitgave van haar serie: KIM by Kim Hargreaves.

Covet, het nieuwste boek van de gevierde Britse ontwerpster Kim Hargreaves zal menig liefhebster van haar breipatronen een blije breister maken, want het is van kaft tot kaft gevuld met mooie moderne ontwerpen. Ook in dit boek vinden we een uitgebalanceerde collectie, waaronder kortere en lange vesten, truien en shawls. Subtiel is gebruikt gemaakt van klassieke motieven zoals de pied de coq, hier en daar is een kabeltje verwerkt en soms zijn er hele panden in prachtige stekenpatronen gebreid. Meerdere modellen hebben trendy wijde mouwen en korte ruime collen, die perfect in het modebeeld passen. En voor wie even uitgebreid is, heeft Hargreaves een gezellige gehaakte shawl toegevoegd.