Geplaatst op

Vier nieuwe Four Projects boekjes van Rowan

rowan four projects
Four Projects Felted Tweed

Four Projects – Felted Tweed

Rowan Felted Tweed, al jaren het favoriete garen van veel klanten, is door Quail Studio verwerkt tot vier eigentijdse projecten. Lekker draagbare truien met en zonder kabels, een vest tot op de knie en een brede shawl vormen een prima aanvulling op je garderobe.

rowan denim revive

Four Projects – Denim Revive

Kort en pittig of van lekker ruim en comfortabel? Een Brioche vest, lekkere slobbertrui of juist mooi getailleerd truitje of jasje, kies uit de vier trendy ontwerpen en brei het van Rowan Demin Revive.

Mode at Rowan - Summer Crochet 4 projects

Mode at Rowan – Summer Crochet 4 projects

Haken met katoen levert zomerse kleding en accessoires op. In Summer Crochet staan vier strandwaardige projecten; een topje met franje, een opengewerkte trui, een shawl en een handige tas, alles gemaakt van Rowan Creative Linnen.

Mode at Rowan - Summer Knit 4 projects

Mode at Rowan – Summer Knit 4 projects

Rowan Summerlite en Rowan Cotton Cashmere werden door Quail Studio omgetoverd tot gebreide truien en een praktische tas. Wie nu start met breien, kan in het voorjaar al de boulevard of het strand op in een nieuwe zomerse top!