Geplaatst op

Wol met verve – Merino Twist Sock / Tie Dye garens

Wol met Verve is een Nederlands bedrijf waar Sylvia met liefde en plezier in de verfpotten roert, om in kleine oplages garens in alle kleuren van de regenboog te verven. Meer dan tien jaar ervaring staat garant voor hoge kwaliteit, maar ook voor het haarfijn aanvoelen van de trends en kleurgebruik in de breiwereld. Wij zijn er dan ook trots op dat we je nu deze populaire handgeverfde garens mogen aanbieden in onze (web)winkel. 

Merino Twist Sock is verkrijgbaar in zeven prachtige kleurencombinaties.

Merino Twist Sock Tie Dye is geverfd terwijl het garen hier en daar is afgebonden. Hierdoor ontstaan lichte plekjes die je breiwerk een leuk effect geven.

De samenstelling van Merino Twist Sock en Merino Sock Tie Dye is 80% merinowol en 20% nylon. De royale strengen met een looplengte van 365 meter op 100 gram maken het ideaal voor een paar lekkere sokken, maar je kan er natuurlijk ook de mooiste shawls, truien of vesten van maken.