Geplaatst op

Nieuwe Rowan winterboeken

My London rowan de afstap

My London
Rowan Yarns zag in de piepjonge ontwerpster Georgie Farrell een groot talent dat zij graag wilden inzetten als een nieuwe impuls voor hun collecties. Dat bleek een gouden greep. Farrell laat een jeugdige frisse wind waaien door het breimodehuis en ontwerpt moderne items die met name de jongere breier aanspreken. In My London zijn tien shawls en andere accessoires verzameld, die zijn geïnspireerd op haar favoriete monumentale gebouwen in Londen. (Inclusief Nederlandse vertaling)

Mode at Rowan Collection Three de afstap

Mode at Rowan – Collection Three
Is het niet geweldig dat je de truien en vesten zoals de betere modemerken ze aanbieden zelf kan breien? In Collection Three staan patronen voor oversized truien, vesten tot over de knie, beanies, shawls, collen en het klapstuk: een gebreide lange broek. Alles minstens net zo mooi als in de winkel en veelal makkelijk te breien in één of twee modekleuren. De modellen zijn gebreid van Rowan-garens, zowel dunnere voor de geduldiger breier, als dikke Rowan Bigwool voor liefhebbers van ‘grote stappen, snel thuis’!

Rowan New Nordic - Unisex Collection verkrijgbaar bij de afstap

Rowan New Nordic – Unisex Collection
Arne & Carlos zijn gek op kleur en bijzondere motieven, iets wat je meteen opmerkt als je door hun boek New Nordic bladert. Felted Tweed, Alpaca Classic en KidSilk Haze zijn verwerkt tot truien voor mannen en vrouwen, mutsen en een paar wanten met traditionele Noorse sterren, maar dan wel met kleuren à la Arne & Carlos. (Inclusief Nederlandse vertaling)

Rowan Carousel

Rowan Carousel
Martin Storey speelde met de traditionele motieven uit Noord-Europa, die hij verwerkte tot accessoires, zoals poncho’s, mutsen, mitaines, collen en een heel bijzonder vest. Juist de aanpassing aan de huidige eisen aan breiwerk, zoals garendikte en plaatsing van de motieven, maken het zowel voor de breier als de drager een fijne collectie ontwerpen. (Inclusief Nederlandse vertaling)

mode at rowan The Bloggers Edit

Mode at Rowan – The Bloggers Edit
Rowan vroeg vier modebloggers om hun favoriete patronen voor hun uitgave The Blogger’s Edit. Hun eigentijdse aanpak leidde tot een eigentijdse collectie truien, vesten en accessoires. Twaalf draagbare ontwerpen met mooie belijningen en details passend in een fris jong modebeeld, die ook de jongere breiers zullen aanspreken. 

mode at rowan 4 Projects Haze de afstap

Mode at Rowan – Haze 4 Projects
Weet je wel al naar welk garen je hart uitgaat, maar nog niet welk patroon het gaat worden, kijk dan even naar de boekjes van Mode at Rowan. In Haze – 4 projects vind je twee lekker simpele truien, een wat langer ajourvest en een shawl. 

Rowan Cushion Collection by Arne & Carlos

Rowan Cushion Collection by Arne & Carlos
Kussens, je kan er nooit te veel hebben. De vorm is simpel, maar de mogelijkheden zijn legio. Arne en Carlos, de prettig gestoorde Noorse ontwerpers, vulden een boek vol fleurige kussenhoesjes. Kies uit vrolijke bloemen, grafische motieven of een ontwerp dat is geïnspireerd op tradities uit Noorwegen.