Geplaatst op

Rowan Moordale: zes nieuwe kleuren en een boek

Rowan Moordale is een stoer Brits garen dat in royale strengen van 100 gram een plekje in het hart van veel van onze klanten heeft verworven. En terecht! De combinatie van een hoge kwaliteit wol en alpaca zorgt ervoor dat het zacht en stevig aanvoelt en je lekker warm houdt. Het palet aan aarde- en accentkleuren is nu uitgebreid met de zes lievelingskleuren van topontwerper Martin Storey

Rowan moordale collection two de afstap amsterdam

In Martin Storey‘s nieuwe boek Moordale Collection Two, waarin hij onder meer invloeden van Schotse tartans verwerkt tot moderne ontwerpen, staan diverse truien, vesten en shawls waarin hij ‘zijn kleuren’ heeft verwerkt. Grafische motieven, streepjes en kabels leverden de inspiratie voor dit boek waar menig liefhebber van zijn werk graag een Moordale-project op de to-do-lijst zal zetten.