Geplaatst op

Rowan Zomerboeken 2021

Rowan Ease breiboek verkrijgbaar bij de Afstap Amsterdam

Rowan Ease

Lisa Richardson koos van diverse garens, zoals Creative Linnen, Fine Lace en Kidsilk Haze, de dromerigste en meest gedempte tintjes en stelde daarmee een collectie samen waar de liefhebbers van wat onvervalste romantiek weg van zullen zijn. Royale shawls, draperende hesjes en vesten en zelfs een schoudertas, alles in eenvoudige basic vormen en texturen. 

Rowan Union breiboek verkrijgbaar bij de Afstap

Rowan Union 

Wie zich over laat halen om voor manlief een lekkere trui te breien, heeft voor het vinden van het patroon wat minder keuze dan voor dames. Dat probleem heeft Rowan opgelost door Union uit te brengen. Een boek met uitzonderlijk mooie kabeltruien, warme dassen, collen en mutsen. En voor de man die wel in is voor een geintje is er een stoere trui met hondenkop erop gemaast of een trui die stoer oogt,  maar kijk eens goed, want hij is overdekt met gezellige visjes. Voor de visliefhebbers natuurlijk…

Mode at Rowan – Collection Four de afstap amsterdam

Mode at Rowan – Collection Four

Een lekkere oversizede trui en vest met een drop shoulder die bijna tot je elleboog reikt (inspiratie uit de jaren tachtig!), een raglantrui met blousende mouwen en een colletje. Quail Studio gebruikte vier van Rowans populairste garens voor de projecten in dit handzame boekje.

Mode at Rowan – Summer Style 4 Projects de afstap amsterdam

Mode at Rowan – Summer Style 4 Projects 

In Mode at Rowan Summer Style is het in vest in de Patentsteek (Brioche) de grote blikvanger. Net als de trui met brede strepen, heeft het ruimvallende vest laag ingezette drop shoulders, die goed passen in de Eighties trend. Maar je kan ook kiezen voor de witte raglantrui of de col waarin meerdere structuren en strepen zijn gecombineerd. 

four projects rowan creative linen de afstap amsterdam

4 Projects Creative Linen 

Creative Linen, gemaakt van halfom linnen en katoen, is heerlijk koel in de zomer. In het boekje is dit garen gebruikt voor een zomerse top, een trui met brede streep, een vest in een leuke textuursteek en een royale shawl waarin aardetinten en een grijsblauw vlak mooi in elkaar overlopen.

four projects rowan island blend fine de afstap amsterdam

4 Projects Island Blend Fine

Island Blend Fine, de iets dunnere variant van de Island Blend, is in deze uitgave verwerkt tot comfortabele truien, een vest in een subtiel streepje met een lekkere sjaalkraag en een fijne mouwloze tuniek. 

Rowan Essential Brights verkrijgbaar bij de Afstap

Essential Brights

Heb je ook zo’n zin in een opfleurdertje? Even lekker creatief uit de band springen met een breiwerk in kleuren die je alle saaiheid doen vergeten? Essential Summer Brights levert inspiratie en patronen voor een collectie waarbij vrolijke kleuren de toon aangeven. Breiwerken die je humeur verbeteren en je je zorgen even laten vergeten. En als het straks lente is heb je alvast een fantastische aanvulling op je garderobe in je kast.

Daydreamer breiboek van rowan verkrijgbaar bij de Afstap Amsterdam

Daydreamer

In Daydreamer gebruikt Chloe Thurlow haar favoriete kleuren voor het opfrissen van het interieur met vrolijke breisels. Een kleurrijk kussentje of een comfortabele plaid op de bank maken het meteen veel huiselijker. In het boek staan ook de patronen voor twee fijne truien en een mooi geruit vest.

Rowan Mode Mini Knits breiboek verkrijgbaar bij de Afstap

Mode Mini Knits

Kinderen zijn kieskeurig als het om hun outfitjes gaat, maar in Miniknits vinden ze vast iets naar hun zin. Patronen die stijlvol zijn zodat moeder ze ook mooi vindt, maar hip genoeg voor de kids. Truien van dikke garens met brede kabels, lange vesten en winterse accessoires. Alles uitgevoerd in roomwit of roze en blauwe pastels en in superzachte garens.

De nieuwe Rowan-boeken, waaronder het Magazine, zijn gearriveerd in de winkel en tevens te bestellen de webshop. Ook de Nederlandse vertalingen rollen al van de persen. Wil je jouw boek inclusief Nederlandse vertaling? Wacht dan even tot we ‘m binnen hebben of kom ‘m ophalen in de winkel zodra ze binnen zijn.