Geplaatst op

Bloom at Rowan boeken

bloom at rowan
Bloom at Rowan - Book One Cotton Wool verkrijgbaar bij de Afstap Amsterdam

Bloom at Rowan –
Cotton Wool

Voor Rowan Bloom One – Cotton Wool ontwierp Erika Knight comfortabele modellen waar zowel de baby als de moeder zich prettig in voelen. Met het soepele Rowan Cotton Wool garen, dat breit als een zonnetje, maak je in een oogwenk een van de babyhesjes of het schattige mutsje. Voor mama heeft Knight een paar heerlijke vesten en een trui ontworpen. Het babydekentje is gebreid in ribbels en dankt z’n succes aan de perfect op elkaar afgestemde kleurvlakken. Niet al te gecompliceerd, dus ook als je nog op je roze wolk zit, is het een lekker karweitje.

Bloom Book Two  Baby Cashsoft Merino / Summerlite DK

Bloom at Rowan –
Baby Cashsoft Merino / Summerlite DK

Bij het doorbladeren van dit boek smelt menig moederhart. Het ene babyhesje is nog schattiger dan het andere. Het mutsje met poezenoortjes is simpel te breien maar barst van het effect. Het vintage babybroekje, helemaal terug van weggeweest, is zowel enig om te zien als praktisch. Het babydekentje is gehaakt met geinige kleurtjes. Mama wordt zeker niet vergeten met een paar lekkere comfortabele tops. De garenkeuze is Rowan Baby Cashsoft Merino met een beetje wol voor de warmte en Rowan Summerlite DK van 100% katoen, allebei lekker zacht aan de huid en in kleuren die zowel voor baby als mama geschikt zijn.