Geplaatst op

Ook binnen van Kate Davies

Warm Hands - Kate Davies bij de afstap amsterdam

Warm Hands

In Warm Hands, het boek dat Kate Davies samen met Jeanette Sloan samenstelde, vind je maar liefst vijftien patronen voor handenwarmers. Kleurrijke wanten, pols- en armwarmers en handschoenen, ontworpen door toonaangevende ontwerpers uit de breiwereld, zoals Lana Jois en Chihiro Sato. Fijne kleine projecten om te breien en deze winter gegarandeerd…. lekker warme handen!

Knitting Season kate davies bij de afstap amsterdam

Knitting Season

Knitting Season van Kate Davies is een sfeervol winterbreiboek met projecten waar je het al warm van krijgt als je naar de foto’s kijkt. De kleurkeuze loopt van stemmig en gedempt voor truien en vesten tot uitbundige streepjes in alle kleuren van de regenboog. Een fijne muts, praktische mitaines en een warm dekentje voor op de bank zorgen voor nog wat extra warmte. 

Bold - Beginner Knits bij de afstap amsterdam

Bold Beginners Knits

Wil je als startende breier je breivaardigheden uitbreiden, maar dan wel op een leuke, moderne manier… laat dan Kate Davies je met haar beginnersboek Bold Beginner Knits inwijden in de kunst van allerlei breitechnieken aan de hand van een aantal beginnersprojecten. Haar goed gekozen projecten zien er professioneel uit, maar dankzij extra duidelijke uitleg zijn het ook prima oefenwerkstukken.