Geplaatst op

CocoKnits

De breitools van CocoKnits hebben alles mee. Ze zien er prettig en modern uit, zijn duurzaam en vooral superhandig. Dat maakt ze favoriet bij vele breiers. Bij de Afstap komen we tegemoet aan de toenemende vraag met een brede collectie CocoKnits, van stitchmarkers en toerentellers tot naaldenmeters en patroonhouders. Alles om je breihobby nog fijner te maken. 

Cocoknits Maker's Board Kit verkrijgbaar bij de Afstap Amsterdam

Cocoknits Maker’s Board Kit

Maak het je gemakkelijk met deze handige patroonhouder met magneetjes, verpakt in een praktisch tasje. Klik met de magneetjes je teltekening of instructies op de houder en zie in één oogopslag wat je moet doen. De rest van je patroonbladen kun je opbergen in de opbergruimtes aan de binnenkant van de houder. Vanaf nu nooit meer een blaadje kwijt! De uitklapbare patroonhouder op A4-formaat is gemaakt van wasbaar papier met lederlook, een deel van de magneetjes hebben een afwerking van gefermenteerde plantenvezels en het tasje is van 100% linnen. Dat is niet alleen duurzaam, maar geeft de set ook een natuurlijke uitstraling. 

Cocoknits Ruler and Needle Gauge de afstap Amsterdam

Cocoknits Ruler and Needle Gauge

Meten is weten! Dit setje bestaat uit een meetlatje van 20cm en een naaldenmeter die naalden kan meten van 2mm t/m 12cm. Het materiaal is polyactide, een plantenvezel die volledig afbreekbaar is. Doordat metaal is verwerkt in beide hulpmiddelen, vormt de set een prima aanvulling op de Maker’s Board Kit.