Geplaatst op

Bloom At Rowan

Er wordt weer heel wat afgebreid voor babies. Niet gek, want breisels voor babies zijn snel klaar, zijn vaak supersnoezig en zelfgebreide cadeautjes worden altijd extra gewaardeerd door de nieuwbakken ouders.

Bloom at Rowan - Nursery Book Three verkrijgbaar bij de Afstap Amsterdam

Georgia Farrell koos zachte Cotton Wool voor twaalf eigentijdse ontwerpen voor de baby, de babykamer en de moeder. Kleertjes, kussens en een behaaglijke omslagdoek, alles met een zeer hoog schattigheidsgehalte. Het topmodel is geheid de Onesie met hippe knoopsluiting.

Bloom at Rowan - Baby Basics Book Three verkrijgbaar bij de Afstap Amsterdam

Martin Storey gebruikte zomers Summerlite DK voor vestjes, truitjes en een mutsje voor babies. Sommige ontwerpen zijn stoer, maar er zijn ook romantische topjes in een ajourpatroon. Van het lichtroze vestje met ajour en roosachtige bubbeltjes smelt je gewoon. Voor moeder voegde hij nog een gestreept vest toe in dezelfde stijl als één van de babytruitjes. Daarnaast nog een prachtig kabelvest.