Geplaatst op

Marie Wallin – Cumbria en nieuwe kleuren British Breeds

Cumbria Marie Wallin de afstap amsterdam

Bij het ontwerpen van de modellen in Cumbria heeft Marie Wallin zichzelf overtroffen. Vooral de ontwerpen in Fair Isle, de kleurrijke techniek waar Wallin binnen enkele jaren beroemd om werd, zijn prachtig. Met veel gevoel voor stijl voor traditioneel ogende motieven in de gedempte tinten van haar eigen garenlijn British Breeds (ook verkrijgbaar bij de Afstap!) is een collectie samengesteld bestaande uit truien, vesten, een muts en shawl en een spencer. De één nog mooier dan de andere. Daarnaast is een traditioneel kabelvest en een elegant getailleerde trui versierd met ‘twisted stitches’, oftewel minikabeltjes, toegevoegd. Doordat de meeste ontwerpen zijn beschreven in maar liefst zeven maten, kunnen zowel vrouwen als mannen met de breisels pronken. Dit boek mag niet ontbreken in de boekenkast van de fans van Marie Wallin.

Zes nieuwe kleuren British Breeds garen! Klik hier om het garen te bekijken in onze webshop

Zes nieuwe kleuren van Marie Wallin’s British Breeds garen!