Geplaatst op

Werkdraad 5 – Ajour breien

Werkdraad 5 - Ajour breien bij de afstap amsterdam

Werkdraad, de praktische serie breiboekjes die voor menig breier een rots in de branding zijn, is nu uitgebreid met deel 5 over ajour. Sytske Corver en Ineke Spijker leggen je in een handomdraai alles uit over wat belangrijk is over kant-breien. Zo kan je met vertrouwen je eerste kanten shawls opzetten of je verder verdiepen in bijvoorbeeld de meest geschikte materialen, je teltekeningen leren lezen, hoe je van een rondgebreid kantbreisel een plat breisel maakt en allerlei andere breitechnische details, zoals minderen en fouten achteraf herstellen. Natuurlijk komen ook afwerking en het opspannen van kantbreisels aan de orde, want het zijn de puntjes op de i die jouw breiwerk tot een groot succes maken.