Geplaatst op

Knitting For Olive breigarens

Er waait een frisse wind door de breiwereld. Knitting for Olive, het merk garen dat bij steeds meer breiers in het vizier komt, wint aan populariteit. Hoog tijd voor de Afstap om dit Deense merk in het assortiment op te nemen. Knitting for Olive heeft diervriendelijk- en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dus je kan met een gerust hart aan de slag.

Knitting For Olive Pure Silk de afstap Amsterdam

Knitting For Olive Pure Silk

Pure Silk is een draad van 100% bourette zijde. Met 250 meter op een bolletje van 50 gram met naalden 3 mm kom je een eind. Pure Silk is er in 10 subtiele tinten.

Knitting For Olive merino breigaren de afstap Amsterdam

Knitting For Olive Merino

Merino bestaat uit 100% fijne merinowol. Het relatief dunne draadje is geschikt voor truien, vesten en accessoires voor volwassenen, maar het is ook een ideaal draadje voor baby- en kinderkleding. Ieder bolletje van 50 gram heeft een looplengte van 250 meter.