Geplaatst op

Pre-order Laine Magazine issue 17

Laine 17 is volledig in lentesferen met veel vrolijke kleurtjes, veel oranje en roze, gecombineerd in soms wat gewaagde kleurcombinaties. Veel van de ontwerpen roepen beelden van de roerige jaren zeventig op, maar de patronen zijn aangepast aan deze tijd. Van deze hippe collectie wordt je vanzelf blij! Oversized, wijde mouwen, golfmotieven, ingebreide bloemetjes en bijzondere verwerking van kant zorgen voor variatie. Iets te lezen en leren is er ook, Cinthia Vallet vertelt over haar fascinatie voor het breien van dierenknuffels en Païvi Kankaro geeft advies over hoe je kan starten met het maken van je eigen patronen. Klaar met breien? Dan met de recepten van Laine de keuken in voor een lekker hapje.

Laine Magazine – issue nr 17 – Here Comes The Sun kopen bij wolwinkel de Afstap Amsterdam en in onze webshop!