Geplaatst op

Nieuwe Rowan winterboeken 2023-24

Rowan Knitting and crochet Magazine 74 Rowan Cover De Afstap Amsterdam

Rowan Knitting & Crochet Magazine 74

Het Rowan Magazine 74, herfst/winter 2023, werd gevuld met ontwerpen van klinkende namen uit de breiwereld, zoals Martin Storey, Arne & Carlos, Quail Studio, Lise Richardson, Kaffe Fassett, Erika Knight en meer. Dat belooft wat en de inhoud van het magazine maakt het waar: veel truien met mooie passen, kleurenbreiwerk, comfortabele vesten, ruimvallende hessen met een knipoog naar de jaren tachtig en onmisbare accessoires. Laat je verrassen door bijzondere kleurencombinaties, grafische effecten en doordachte details. Het veelzijdige Rowan Magazine 74 is het ideale startpunt voor het maken van de mooiste breiplannen voor herfst en winter 2023.

Mode at Rowan Collection 9

Collection 9 Mode at Rowan bewijst dat, als de vorm, stuctuur en vlakverdeling van je ontwerp perfect is, je geen kleur nodig hebt. De collectie, die bestaat uit louter monochrome ontwerpen in simpele vormen, uitgevoerd in hoogwaardige materialen, zijn kunstwerkjes op zich. Truien en spencers voor vrouwen en mannen, een comfortable shawl, alles in zwart-wit, maar vast ook prachtig in jouw favoriete kleur.

MODE at Rowan Collection nine Rowan Cover De Afstap Amsterdam

Rowan brengt bij de start van het breiseizoen, naast het welbekende halfjaarlijkse magazine, weer een hele stapel boeken en boekjes uit. Iedere uitgave heeft de focus op een stijl, garen of techniek. Van winterse klassiekers tot snelle breiprojecten en van accessoires tot vesten, truien en zelfs jurkjes!