Geplaatst op

50 jaar, een halve eeuw!!!

De Afstappers blikken met veel genoegen terug op 50 jaar De Afstap, wat in de week van 13 t/m 18 november werd gevierd met hapjes, drankjes en hoge kortingen. Wij danken onze klanten voor de belangstelling, felicitaties en warme woorden. Nog vele jaren hopen wij je in de (web)winkel van dienst te mogen zijn en te voorzien van alles wat een liefhebber van breien, haken en borduren blij kan maken.

Om de feestvreugde nog even vast te houden, geven we op onderstaande garens voorlopig nog 50% korting.

Het Rowan Pure Cashmere garen is een luxueus garen voor de liefhebber van pure zachtheid, het garen gaat voor de helft van de prijs!

Rowan Cashmere Haze, een dunne Cashmere draad die zich laat verwerken tot chique shawls, truien en vesten, is ook gehalveerd in prijs.

Voor de helft van de normale prijs brei je een heerlijke warme trui van Rowan Merino Aria. Met lekker dikke naalden van 6 mm is je trui, vest of muts vast klaar voor het echt koud wordt.

Combineer het luchtige van katoen met de warmte van wol en je krijgt een licht garen dat heerlijk aanvoelt op de huid. Rowan Cotton Wool ook met 50% korting.