Geplaatst op

Grey: het nieuwe boek van Kim Hargreaves is binnen

grey kim hargreaves

Reikhalzend keken de fans van Kim Hargreaves uit naar haar nieuwe boek en nu is het zover. Voor ons ligt Grey, een collectie uitgevoerd in subtiele grijstinten, maar met modellen die beslist niet voor grijze muizen zijn. Zoals we van Hargreaves zijn gewend, speelt ze met vormen en technieken om tot een serie modellen te komen die zowel de beginnende als de gevorderde breiers zal aanspreken.

Naast een paar van haar mooi getailleerde truien en vesten dit keer veel wat ruimere modellen. We zien diverse mouwvormen, zoals licht poffende mouwen met een goed gevormde mouwkop, raglan mouwinzet en de lekker makkelijk te breien drop-shoulder. Pittige korte truitjes en lekker lange vesten wisselen elkaar af. En natuurlijk ontbreekt een fijne muts en shawl niet. Dit keer is dat een brede stola met kantpatroon, waar je alle kanten mee uit kan. Klik hier om naar het artikel te gaan