Geplaatst op

Twee nieuwe boeken van Martin Storey

Martin Storey Easy Cable Knits

Martin Storey’s Easy Cable Knits
In Easy Cable Knits van Martin Storey staan tien projecten met kabels. Stuk voor stuk succes verzekerd, want ze zijn niet moeilijk, maar hebben wel een geweldig effect dankzij de kabels die strategisch zijn geplaatst in de ontwerpen. Geen van alle zijn ze te moeilijk voor beginnende kabelbreiers, maar dat zie je er niet aan af. Geniaal toch, geweldig leuke effecten met minimale moeite, wat wil je nog meer? Klik hier om naar het artikel te gaan

 

Martin Storey Lean to Knit Cables

Martin Storey’s Learn To Knit Cables
Weet je wat zo leuk is aan kabels leren breien? Het valt best mee en zelfs je eerste probeersels zien er vast al goed uit. Met de superduidelijke uitleg van Martin Storey gaat ’t zeker lukken en zal je versteld staan van je eerste kabeltjes. En omdat je daarna vast meteen wilt starten met een project, heeft hij er alvast een paar simpele kleine projecten bijgedaan. Klik hier om naar het artikel te gaan