Geplaatst op

Twee nieuwe Rowan zomergarens + boeken

Rowan Selects Denim Lace garen + boekje

Rowan-Selects-Denim-Lace-003-Umbria-Red
rowan selects Denim Lace

Stel, je oude versleten spijkerbroek verandert zomaar in een prachtig koontje kantgaren. Bij Rowan maakten ze die droom waar. Denim Lace is een dun getwijnd draadje met 400 meter op 50 gram waarmee je alle kanten op kan. Brei er zomerse kanten shawls van, combineer het met andere garens of voeg meerdere draden samen. Mooi én duurzaam!

Bij aankoop van dit garen ontvang je gratis de publicatie: Rowan Selects Denim Lace met daarin 4 ontwerpen van Martin Storey & Sharon Miller. – Inclusief Nederlandse vertaling Klik hier om het garen en de patronen + benodigdheden hieronder te bekijken.

 

Rowan Cotton Cashmere

Rowan Cashmere Cotton 218 Dark Olive
Rowan-cotton-cashmere-collection

Combineer meerdere vezels in een garen en het lijkt wel of alleen de goede eigenschappen van de vezels te zien en te voelen zijn. Zo ook met Cotton Cashmere. De 15% Cashmere geven de katoen een fluwelige zachtheid, terwijl de katoen het garen sterk maken. In 16 prachtige kleuren waarmee je schitterende combinaties samen kan stellen.  – Inclusief Nederlandse vertaling
Klik hier om naar het garen te gaan en klik hier om naar de publicatie te gaan