Geplaatst op

Rowan Knitting & Crochet Magazine 63

Rowan-knitting and crochet magazine 63
Zodra het nieuwe Rowan Magazine binnen is, begint bij de Afstap de lente! Dit keer staan er maar liefst 39 zomerse ontwerpen in. De tien ontwerpers, waaronder Kaffe Fassett, Marie Wallin en Martin Storey, hebben zich uitgeleefd met garens, kleuren en vormen om de collectie samen te stellen. Het thema Modern Nomads inspireerde hen om veel mooie natuurkleuren in diverse kwaliteiten te combineren om tot de juiste look te komen. Zacht oranje, romig beige, rozerood en allerlei bruin- en groentinten doen denken aan folkloristische weefsels.
Delftsblauw porselein vormt de inspiratiebron voor een collectie waarin wit en blauw de boventoon voeren. Dit thema leidde tot de meest spectaculaire ontwerpen. Truien met figuratieve motieven of juist een abstracte interpretatie,… zeker is dat je met deze creaties de show zal stelen.
Om alles helemaal af te maken, zijn er een aantal heerlijke shawls en omslagdoeken toegevoegd.

  • Inclusief digitale Nederlandse vertaling (PDF)

Klik hier om naar het artikel te gaan in onze webshop.