Geplaatst op

Twee nieuwe haakboeken!

betoverende amigurumi
Betoverende amigurumi knuffels

Het blijft altijd leuk om gezellige amigurumi-knuffels te haken. De vrolijke beestjes en poppetjes zijn voorbestemd om geknuffeld te worden door kinderen, maar ook om er een feestje mee te maken. De Estlandse Mari-Liis heeft 15 ontwerpen bedacht, van muisjes en beertjes tot microfoons voor een playbackshowtje. Het Nederlandstalige boekje is prettig vorm gegeven en nodigt uit om snel de handen uit de mouwen te steken. Klik hier om het artikel te bekijken in de webshop

Macramé elma pluim
Macramé

Terug van weg geweest en met open armen bij ons ontvangen, macramé! En terecht, want deze knooptechniek die in de jaren tachtig zo populair was, is het waard om uit het stof te halen. In het recent uitgegeven boekje van Elma Pluim vind je de uitleg over de basisknopen en patronen om direct mee aan de slag te gaan. Kussens, wandversieringen gelukkig ook het klapstuk uit vervlogen tijden, de plantenhanger. Verder laten we het aan jou creativiteit om je uit te leven met macramé. Klik hier om het artikel te bekijken in de webshop