Geplaatst op

Nieuw sokkengaren: Jawoll van Lang Yarns

De echte sokkenbreier weet het wel; materiaalkeuze is super belangrijk. Sokkengaren moet sterk, zacht en in veel kleuren beschikbaar zijn. Het sokkengaren Jawoll, o zo gründlich gemaakt in Duitsland door Lang Yarns, voldoet aan alle eisen. Alle kleuren bevatten zelfs een klein klosje versterkingsgaren voor een slijtvaste hiel en teen. 

Klik hier om het garen te bekijken in onze webshop

 

 

 

 

 

Soxx Book – bonte sokken breien
gebreid met Jawoll sokkengaren van Lang Yarns
Kerstin Balke | Stine & Stitch

Zin in sokken waar je lekker vrolijk van wordt? Hoe bonter, hoe beter? Dan ben je toe aan het Soxx Book – Bonte Sokken Breien. Sla het handzame boek open en geniet van de vele kleuren en motiefjes in allerlei stijlen. Naast 26 patronen staat er goede uitleg in het boek over de technieken die worden gebruikt. Dan rest je alleen nog de keuze: met welke sok ga je beginnen….

Klik hier om het artikel te bekijken in onze webshop