Geplaatst op

British Breeds breigaren van Marie Wallin

marie wallin british breeds de afstap

Negen van de in totaal twaalf kleuren British Breeds, het nieuwe breigaren van ontwerper Marie Wallin, zijn vanaf nu volop op voorraad bij de Afstap!
Het garen dat gebruikt wordt in Marie Wallin‘s boek Wildwood, is een menging van wol van vier verschillende Engelse schapenrassen, van hoge kwaliteit en heeft prachtige kleuren die speciaal op elkaar zijn afgestemd.
Zo komen Wallin’s ontwerpen nog mooier uit. Je kan het garen natuurlijk ook gebruiken voor een ander of eigen ontwerp, want alle kleuren zijn onderling uitstekend te combineren. 
De drie nog ontbrekende kleuren (Mallard, Woad en Russet) worden eind deze week verstuurd vanuit Engeland, dus verwachten wij in begin van het nieuwe jaar de voorraad compleet te hebben! Klik hier om het garen te bekijken in onze webshop