Geplaatst op

De nieuwe Rowan zomerboeken zijn binnen!

MODE at Rowan - Collection Two

Mode at Rowan – Collection Two

In Mode at Rowan – Collection Two is met de modetinten van diverse zomergarens een trendy collectie samengesteld. Poeder- en lichte aardetinten zijn verwerkt in ruimvallende vesten tot over de heup, zomerse truien met kabels en ajour en mouwloze hesjes. De modellen werden gefotografeerd in het zonnige Zuiden, wat zeker ook bijdraagt aan het zomerse gevoel dat Mode at Rowan uitstraalt. (inclusief Nederlandse vertaling)

Rowan Cape Bay martin storey de afstap

Rowan Cape Bay

In Cape Bay staan sportieve modellen, maar dan wel gebreid met lekker zacht en warm garen. De Rowan Softyak DK in blauw, grijs, oker en zachtrood is verwerkt tot truien en vesten voor het hele gezin, vaak versierd met mooie kabels of, zoals bij het klapstuk van deze collectie, de mannentrui met ingebreide motieven. (inclusief Nederlandse vertaling)

Rowan Kids Summer Brights breiboek verkrijgbaar bij de Afstap

Rowan Kids Summer Brights

Rowan Kids Summer Brights is een breiboek voor kinderen waar iedereen blij van wordt, zowel de breier als het kind dat het breisel gaat dragen. Vrolijke kleurtjes, praktische modellen en veel details met een knipoog. Schrik niet, zelfs doodshoofden! (inclusief Nederlandse vertaling)