Geplaatst op

Rowan Knitting & Crochet Magazine 67

Het nieuwe Rowan Magazine 67 Spring/Summer is de voorbode van het nieuwe haak-en breiseizoen. Een dik boek vol patronen voor tijden met wat hogere temperaturen wakkeren het lentegevoel aan en doen menig handwerker naar de pennen grijpen. 

Rowan Knitting Crochet Magazine 67 de afstap

Rowan Magazine 67 is zowel voor brei- als haakliefhebbers interessant. Gebreide twinsets zijn weer helemaal terug. Je kan de hele twinset maken, of kiezen voor het truitje of het vestje. Het truitje met wijde mouwen in prachtige kantpatronen wordt vast een van de favoriete kledingstukken voor velen. Lekkere shawls en omslagdoeken met strepen of in kantpatronen zijn fijn om te maken, maar ook onmisbaar in je garderobe. In dit Magazine komen ook de hakers goed aan hun trekken, want er is een flink aantal haakpatronen opgenomen. Ook een paar oversizede truien in de stijl van de jaren 80 en een rokje en shawls met granny squares. Inclusief digitale Nederlandse vertaling (PDF)