Geplaatst op

Nieuwe Rowan wintergarens

Deze herfst en winter kunnen we ons weer hullen in modieuze breisels, gemaakt van nieuwe boterzachte Rowan garens. 
Voor de verwende breier wordt dit een goed seizoen. De nieuwe Rowan garens stralen luxe en allure uit, waardoor het maken van een chique accessoire kinderspel wordt. Van één streng maak je al een muts of een col, van twee à drie een shawltje dat niet onder doet voor een echt designer ontwerp. 


Rowan Soft Bouclé

Rowan Soft Bouclé de afstap amsterdam
Mode at Rowan - Soft Bouclé & Merino Aria de afstap amsterdam

Rowan Soft Bouclé doet denken aan de vintage bouclégarens uit de jaren tachtig, maar voelt vele malen wolliger aan door de mix van katoen, alpaca en merinowol. Op dikke naalden van 6 mm zal je breiwerk lekker snel opschieten en heb je veel eer van je werk. 


Rowan Merino Aria

Rowan Merino Aria breigaren de afstap 043
Mode at Rowan - Soft Bouclé & Merino Aria de afstap amsterdam

Het luchtige garen Merino Aria is gemaakt van zachte merinowol, versterkt met 7% polyamide. Brei dit garen op naalden van 7 mm, ben je lekker snel klaar en krijg je het effect van grover breiwerk dat op dit moment beeldbepalend is in de mode. Inspiratie en een bij dit garen passend patroon nodig? In Mode at Rowan  – Soft Bouclé & Merino Aria vind je diverse ontwerpen voor dit garen; onder andere een een ribtrui, shawl, muts en col.


Rowan Pure Cashmere

Rowan Pure Cashmere breigaren de afstap 095
Rowan Pure Cashmere

Cashmere is één van de meest luxueuze vezels, waar je prachtige creaties van kan breien of haken. Rowan brengt dit seizoen Pure Cashmere uit, gemaakt door het beroemde Schotse bedrijf Todd & Duncan, dat garant staat voor topkwaliteit.