Geplaatst op

Nieuwe Rowan wintergarens

Deze herfst en winter kunnen we ons weer hullen in modieuze breisels, gemaakt van nieuwe boterzachte Rowan garens. 
Voor de verwende breier wordt dit een goed seizoen. De nieuwe Rowan garens stralen luxe en allure uit, waardoor het maken van een chique accessoire kinderspel wordt. Van één streng maak je al een muts of een col, van twee à drie een shawltje dat niet onder doet voor een echt designer ontwerp. 


Rowan Soft Bouclé

Rowan Soft Bouclé de afstap amsterdam
Mode at Rowan - Soft Bouclé & Merino Aria de afstap amsterdam

Rowan Soft Bouclé doet denken aan de vintage bouclégarens uit de jaren tachtig, maar voelt vele malen wolliger aan door de mix van katoen, alpaca en merinowol. Op dikke naalden van 6 mm zal je breiwerk lekker snel opschieten en heb je veel eer van je werk. 


Rowan Merino Aria

Rowan Merino Aria breigaren de afstap 043
Mode at Rowan - Soft Bouclé & Merino Aria de afstap amsterdam

Het luchtige garen Merino Aria is gemaakt van zachte merinowol, versterkt met 7% polyamide. Brei dit garen op naalden van 7 mm, ben je lekker snel klaar en krijg je het effect van grover breiwerk dat op dit moment beeldbepalend is in de mode. Inspiratie en een bij dit garen passend patroon nodig? In Mode at Rowan  – Soft Bouclé & Merino Aria vind je diverse ontwerpen voor dit garen; onder andere een een ribtrui, shawl, muts en col.


Rowan Pure Cashmere

Rowan Pure Cashmere breigaren de afstap 095
Rowan Pure Cashmere

Cashmere is één van de meest luxueuze vezels, waar je prachtige creaties van kan breien of haken. Rowan brengt dit seizoen Pure Cashmere uit, gemaakt door het beroemde Schotse bedrijf Todd & Duncan, dat garant staat voor topkwaliteit. 


Rowan Selects Patina

Rowan Selects Patina breigaren 414
Rowan Selects Simply Sparkling Patina de Afstap Amsterdam

Combineer pluizige mohair en zachte merinowol met feestelijke glitter in een chique garen, brei er een glamourtruitje, vest of accessoire van en je bent klaar voor het feest! Rowan Selects Patina is een speels garen waarmee je je breisels een subtiel maar toch uitbundig sparkeltje kan geven. 
Bij aankoop van dit garen ontvang je gratis de publicatie Rowan Selects Simply Sparkling Patina met daarin maar liefst 7 projecten met dit garen (Inclusief Nederlandse vertaling).


Rowan Selects Chunky Cashmere

Rowan Selects Chunky Cashmere breigaren 305
Rowan Selects Chunky Cashmere de afstap Amsterdam

Pure luxe, verwen jezelf met dit prachtige garen van 100% cashmere. Chunky Cashmere is fluweelzacht en verkrijgbaar in zes mooie herfstkleuren. Op naalden van 6 cm dik en met 140 meter op 50 gram, tover je één streng al om tot de fijnste muts die je ooit hebt gehad. En met nog twee strengetjes heb je er ook nog een bijpassend shawltje bij. 

Bij aankoop van dit garen ontvang je gratis de publicatie Rowan Selects Chunky Cashmere met daarin maar liefst 8 projecten met dit garen (Inclusief Nederlandse vertaling).