Geplaatst op

Drie nieuwe Seasonal Palette boeken van Dee Hardwicke

Rowan Seasonal Palette - Cotton Cashmere

Rowan Seasonal Palette – Cotton Cashmere

Wie wordt er niet blij van de fleurige ontwerpen van Dee Hardwicke? De techniek Intarsia wordt gebruikt om met vrolijke bloemen en bladeren omslagdoeken, truien, vesten en accessoires te versieren. Het fluweelzachte garen Rowan Cotton Cashmere laat zich makkelijk verwerken en kan zowel zomer als winter worden gedragen.

Rowan Seasonal Palette Kid Classic By Dee Hardwicke

Rowan Seasonal Palette – Kid Classic

Brei met Kid Classic, van oudsher het favoriete Rowan-garen van veel van onze klanten, de creaties van Dee Hardwicke en we garanderen je dat je er van opvrolijkt! Truien, een paar gezellige tassen en met het klapstuk,… een waanzinnig mooie en lekker royale deken, vol met prachtige bloemen.

Rowan Seasonal Palette Moordale By Dee Hardwicke

Rowan Seasonal Palette – Moordale

Rowan Moordale is een winters garen dat Dee Hardwicke inspireerde tot het samenstellen van een bloemrijke collectie breisels. De kleuren van Moordale zijn onderling goed te combineren, waardoor je de ontwerpen in dit boek naar hartelust aan kan passen naar eigen smaak.