Geplaatst op

Nieuwe Rowan wintergarens

Rowan Felted Tweed Colour color breigaren kaffe fassett bij de Afstap Amsterdam 026

Rowan Felted Tweed Colour

Rowan Felted Tweed is het favoriete garen van veel van onze klanten. Dit populaire garen komt nu ook in een traag verlopende kleurenvariant, waarmee moeiteloos de mooiste effecten te bereiken zijn, zowel voor ervaren als voor minder geoefende breiers. 

Tip, vervang bij Fair Isle-breiwerk één van de effen draden door een verlopende draad, je zal verstelt staan van het effect!

Rowan Pebble Island breigaren verkrijgbaar bij de Afstap Amsterdam 029

Rowan Pebble Island

Het is een fijn gevoel om te weten waar je wolletjes vandaan komen, dat breit nog fijner. Van Pebble Island is dat bekend, tot aan de boerderij waar de schaapjes graasten aan toe. Het 100% wollen draadje is geschikt voor naalden van 4,5 mm en komt in tien natuurlijke tinten.

Rowan Norwegian Wool

Van Rowan Norwegian Wool gaat ons breiershart sneller kloppen. Het beroemde ontwerpersduo Arne en Carlos kozen de kleuren en ontwierpen een collectie breisels met een knipoog naar de authentieke Noorse breitradities. Het garen, vanzelfsprekend van 100% Noorse wol, is luchtig gesponnen en getwijnd, waardoor het zich soepeltjes op naalden 3,75 mm laat opbreien.