Geplaatst op

Rowan Knitting & Crochet Magazine 70

Rowan Knitting and Crochet Magazine issue 70 de afstap Amsterdam

Verheug jij je ieder seizoen ook zo op het Rowan Magazine? We zijn nu al toe aan nummer 70, de winteruitgave die van kaft tot kaft gevuld is met nieuwe inspiratie voor de herfst en winter 2021/2022. 
Dit seizoen is er een hoofdrol weggelegd voor de mouw, die nu  best groot, poffend of in ieder geval opvallend mag zijn. De dropshoulder is helemaal terug van weggeweest en is verwerkt op een hedendaagse manier in diverse truien. Ook aan de liefhebbers van meer klassieke breisels is gedacht, want het Magazine bevat naast de trendy ontwerpen ook een paar klassiekers, zoals truien met Argyle, kabels, yokes en zelfs een pittig Fair Isle spencertje. Blikvanger van dit magazine is de rondgebreide Argyle kol die royaal om de hals kan worden gedragen. De tas met kleurvlakken is ideaal om fijn je restjes garen op te breien, lekker duurzaam.